Werk met mij

werkmetmij

Organisatie

Ik help je organisatie in verbinding de verlangde toekomst te creëren. Mijn aanpak kenmerkt zich door focus op resultaat, creativiteit en concrete afspraken. Spreekt dit je aan? Kijk dan wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Team

Je wilt (werken in) een team, waarin iedereen op elkaar ingespeeld is en soepel samenwerkt zodat ieder teamlid het beste uit zichzelf haalt en het resultaat van de samenwerking groter is dan de som van de delen (1+1=3).  Op dit moment lukt dat niet. En daar wil je verandering in brengen. Herken je dat?

Eén op één

Merk je dat er zaken zijn die jou meer bezig houden dan je zou willen? Gaat er teveel van je energie, tijd en aandacht naar dingen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn? Of vraag je je af waar het jou nu echt om gaat, in je werk en in je leven?

Opleiden en trainen

Wat is de kern van jouw bestaan? Wat wil jij bijdragen? Deze vragen staan centraal in de training Creëer je eigen toekomst. Deze training geeft je alles wat je nodig hebt om zelf het stuur in handen te nemen in een veranderende omgeving en je eigen toekomst te creëren. Hiernaast geef ik  opleidingen op maat, zoals Oplossingsgericht Coachen en Teamcoachen.