Eén op één

Coaching

  • Merk je dat er zaken zijn die jou meer bezig houden dan je zou willen?
  • Gaat er teveel van je energie, tijd en aandacht naar dingen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn?
  • Of vraag je je af waar het jou nu echt om gaat in je werk en in je leven?

Als je dit herkent en verlangt naar een leven waarin je zelf de touwtjes in handen hebt en je focust op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn, dan kan ik je helpen.

Elke coach heeft een eigen specialisme. Bij mij leer je om bewust je eigen toekomst te creëren, met een helder doel voor ogen. Mijn aanpak kenmerkt zich door focus op resultaat, creativiteit en een helder plan.

Marleen Sahetapy Fotografie - Catharina Coacht-672

De eerste stap

De eerste stap in een coachingstraject is het formuleren van de coachingsdoelen door de coachee. Heldere doelen zorgen voor heldere resultaten, ze zijn het fundament waarop je kunt bouwen. Creativiteit helpt je om te realiseren wat jou voor ogen staat, los van je omstandigheden. Als je maar een globaal Plan hebt. De weg naar jouw doelen is dus open. Samen vinden we jouw pad. Ik ondersteun je, waarbij al mijn kennis en ervaring maar ook mijn creativiteit en intuïtie tot jouw beschikking staan.

In zo’n 7 gesprekken leer je hoe je jouw doelen bereikt met respect voor je omgeving, zonder dat je je van je pad af laat brengen. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt wat je echt wilt en hoe je daar werk van maakt. Hoe je afstemt met je omgeving in verbinding met jezelf. Met als resultaat dat je bereikt wat je voor ogen staat, in goede harmonie met de mensen om jou heen.

Als je overweegt om met mij in zee te gaan, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Op de pagina Over Catharina vind je meer over mijn visie en mijn achtergrond. Mijn klanten ervaren mij als warm en humoristisch en voelen zich op een respectvolle manier geconfronteerd. Spreekt dit je aan?

Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De keuze voor een coach is zeer persoonlijk en het is belangrijk dat het klikt, dus ervaar op je gemak of we bij elkaar passen.

Het gemiddelde coachingstraject bestaat uit 7 gesprekken van anderhalf tot twee uur.

Ik heb 20 jaar coachingservaring en ik ben NOBCO/EMCC European Master Practitioner Coach. Dit betekent dat ik coach op het hoogste niveau dat deze internationale organisatie kent. En dat de kwaliteit van mijn werk gewaarborgd is.

headee2